tisdag 11 november 2014

Sapi

Utanför Kota Kinabalu ligger det en del öar. Först kollade vi runt på lite resebyråer men tyckte att det blev på tok för dyrt. Bestämde oss för att chansa och åka ner till hamnen på förmiddagen istället och det var rätt val. För en billig peng tog vi oss ut till en ö som heter Sapi. Resan tog bara ca 15 minuter med båt, så alldeles lagom för grabbarna. Här var det turkost vatten och fiskar som simmade alldeles intill oss. Vi har dock blivit lite bortskämda från Lankayan och tyckte att det var på tok för mycket folk (läs kineser) på den lilla strandremsan men det var ändå fint. Båtarna hem gick en gång i timmen så det var bara att hoppa på när man blev less framåt eftermiddagen. Grabbarna ser redan fram emot nästa ö imorgon:).

Nattmarknaden i Kota Kinabalu; Äntligen hittade vi någonstans där vi kunde kunde köpa färsk frukt. Har bullat upp med vattenmelon, mango (som var riktigt god och billig), rambutan (killarnas nya favorit) och lite annat smått och gott.

Vi hade tidigare tänkt att vi skulle ta oss till ett område där man kan gå i hängbroar mellan träden och besöka varma källor. Den idén har vi dock totalt förkastat när vi fick höra att det är 2,5 timmes bilfärd enkel väg för att komma dit. Efter alla strapatser så tror vi inte att grabbarna skulle uppskatta det. Har bestämt att vi tar det ganska lugnt. Åker ut till några öar i närheten och badar i poolen på hotellet. Det räcker för nu.

Coola killar på väg ut till Sapi.

Har också börjat vela lite grann om den stundande resan till Singapore på fredag. Googlar hotell och det är så galet dyrt. Funderar på att boka en ny flygresa direkt till Johru Bahru istället och skippa dyra Singapore? Någon som har varit där och kan ge oss tips? Värt det eller inte? Imorgon måste vi bestämma oss...


Sapi fick tummen upp av Rasmus.

Helt okej vy.

Idag var vattnet så varmt så vi ville inte gå upp.

2 kommentarer:

  1. 28 arbetsdagar kvar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju ingenting:) under tiden får ni njuta av våra bilder... Kram

      Radera