torsdag 6 november 2014

Och så lite annat från idag

Väl tillbaka i Sandakan så fortsatte vår guidning. Vi fick först avnjuta en lunch på Sheratons 13:e våning (nåja, det låter flottare än var det var...). Men utsikten var schysst och vi hade gärna testat deras infinitypool. Det passade också bra att eftermiddagsskuren kom precis när vi åt lunch. Efter lunchen lämnades en del utav gänget av på flygplatsen medans vi fortsatte med vår guide för lite fågelskådning uppe i träden (fick gå på långa broar uppe i luften) och sedan avslutade vi med att titta in i en minnespark från andra världskriget då japanerna var här och härjade. 

Lunchutsikt.

När vi kom tillbaka till hotellet så försökte vi se oss om i området. Verkade mest inte finnas någonting men vi gick in på ett hak för middag. Där fanns det ingen meny utan en snubbe kom fram och sa att ni vill nog ha det här och det här... Okej, det blir bra (fattade ingenting typ). Vi fick in två naanliknande bröd och två små kalla kycklingbitar i någon sås. Brödet var gott och vi beställde två till men sen gick vi därifrån... Fanns typ inget att äta i närheten och i affären bredvid fanns bara kakor och en massa andra onyttigheter. Jaha, man tager vad man haver... det blev kakmiddag idag (kommer nog vakna ganska hungrig imorgon...).

Uppe bland träden hittade grabbarna ett stort löv som dom fastnade för:)

Nu är det dags att sova för imorgon fortsätter vi ut till havs. Eftersom vi hörde att snön verkar ha anlänt till stora delar utav Sverige så hoppas vi att våra små historier härifrån värmer er i kylan!:) Godnatt!

Fågelskådning i trädtopparna.

Bäst att passa på när alla kan vara med på en bild!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar