måndag 23 december 2013

Vi är på plats men inte i form...

Vilken härlig start på julhelgen vi fick, NOT... Hade en mysig eftermiddag tillsammans med familjen Wetterberg i lördags. Eftersom flyget till Umeå skulle gå på söndagen så ville vi inte komplicera  till det så hämtpizza blev bjudmaten. Skulle vi inte gjort... Det blir aldrig mer ett besök på Näckens pizzeria. Bara någon timme senare drabbas både jag och maken av fruktansvärda magsmärtor och kramper - matförgiftning. Vi lyckas hålla ihop så pass att vi klarar flygresan till Umeå men sedan vi kom upp har vi mestadels legat i sängen med magont och förstoppning. Nu börjar det eventuellt släppa lite grann men vi hoppas inte för mycket ännu. Inget julmys här med andra ord. Tur i alla fall att vi kom upp så att barnen har någon annan att vara med än sjuka och tråkiga föräldrar.


Att resa det är våra grabbars grej (undrar varför:))?! Själva resandet i sig är så himla roligt och att få packa väskan för att verkligen få resa på riktigt. Vi mötes av ett Norrland med ösregn. Trist... Men idag på morgonen hade ett litet lager av snö lagt sig på marken. Trots prognoser om regn imorgon så håller vi tummarna för en vit jul.


Grabbarna har hunnit med att klä granen, grilla korv, göra färdigt familjen Hedenhös pepparkaksraket och lekt massor med de stora bilarna som farmor och farfar har. Hugo fattar nog fortfarande inte så mycket om vilket dag det är imorgon (förrutom att det är dagen han ska bli av med sina älskade nappar). Han tycker dock att tomtenissarna kan klara sig med en pepparkaka istället för napparna. Rasmus är riktigt julsjuk och superspeedad. I kväll vid nattning avslutade han i alla fall med det finaste man kan säga till sin mamma (han är bra på sånt). Mamma, du är det finaste jag vet och jag älskar dig av hela mitt hjärta! Åhhhhh....:) 


1 kommentar: