lördag 28 december 2013

Tomten var här också

Mera paket.

Sent i torsdags kväll kom vi hem från Umeå. Det var en ganska lång resa med flyg, buss, pendeltåg och buss igen. Trots att vi inte var hemma förrän vid tio så skötte sig grabbarna bra och höll sig vakna. Vår största mardröm var att någon utav dom skulle somna eftersom vi inte hade vagn och alldeles för mycket packning för att kunna bära barnen. Men lite muta på vägen fixar det mesta:). När vi kom hem så visade det sig att tomten även hade varit i Solna och lämnat en massa paket under granen (dom största:)). Gissa om det helt plötsligt fanns en massa nyvunnen energi och det öppnades klappar som bara den.

Rasmus var väldigt glad över dom STORA paketen.

Jag kommer själv ihåg hur viktigt det var med dom stora paketen när man var liten. Det var dom man gick och längtade efter och önskade att det skulle stå mitt namn på. Kan riktigt känna känslan som i alla fall Rasmus fick (Hugo fattar nog inte riktigt det där än) när han såg de stora paketen under granen. Efter paket öppningen så gick det ju inte att somna med en gång utan då skulle det lekas med piratskepp och kassaapparat. Tror att vi alla tillslut somnade vid elva helt utpumpade.

Här leker vi affär.

I fredags var det jobb för mig. Kändes segt att gå upp när alla andra låg kvar i sängen och sov. Grabbarna har verkligen fått jullovstider och vaknar inte förrän runt åtta, nio = så skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar