tisdag 31 december 2013

Årskrönika 2013 - del 2

- JULI -


I juli fick grabbarna åka på en egen liten semestertripp tillsammans med mormor och morfar till Finland. Jag och maken fick lite välbehövlig tid hemma, bara vi. Det var länge sedan det hände. Vi passade på att bada från klipporna på Kungsholmen och träna massor tillsammans. I slutet av månaden så blev det äntligen semester och då åkte vi till Tranemo. I år kunde vi för en gångs skull njuta av härliga dagar i stugan och att bada i Visen.


- AUGUSTI -


Augusti fortsatte i Tranemo med dressinåkning och en katastroftur till Astrid Lindgrensvärld. När vi kom tillbaka till Stockholm blev det Gröna Lund och en miniweekend till Åland. Här fick vi njuta av god pizza och massor av sjöröveri. I slutet av månaden bjöd vi in till en stor kräftskiva med 12 vuxna och ungefär lika många barn på vår uteplats. Härligt!


- SEPTEMBER -


September var månaden då vi var ute på massor av aktiviteter. Grabbarna fick springa sina första tävlingslopp och jag tog mig runt Tjejmilen som var målet för året. Vi fick besök av våra Tysklandsvänner och fick leka stockholmsguider över en weekend.

- OKTOBER -


I oktober tog jag och grabbarna själva tåget ner till Tranemo för lite höstmys. Det blev svampplockning och en massa lövkastning. Här hemma var det ganska lugnt. Vi gjorde en pumpa till Halloween och städade undan inför hösten. Däremot hade jag massor att göra med dubbeljobb och fotograferingen som startade på riktigt. Helt plötsligt har jag gjort slag i sak och blivit egenföretagare!

- NOVEMBER -


I november tog jag och grabbarna en weekend hos moster Carro i Gävle medans maken hade grabbhelg. Här utforskade vi skogen och hann också med en sväng till äventyrsbadet. Jag och maken firade 12 år tillsammans med en riktigt lyxig middag på Regissörsvillan och så började vi så mått med julbaket.

- DECEMBER -


December var mysets och förberedelsernas månad. Det bakas och pysslas. Pepparkakor ska fixas, marsipanen ska rullas och allt det där andra härliga som har med julen att göra. Grabbarnas ögon lyser och det är mycket nytt som de inte kommer ihåg sedan tidiare. Lucia firar vi traditionsenligt tillsammans med familjen S/N och på julen åker vi upp till Umeå för att träffa tomten.

När vi tittar tillbaka på 2013 så kan vi konstatera att det har hänt en massa roliga saker. Kanske inte så STORA grejer som tidigare år men skönt att bara kunna leva livet och njuta av att vara tillsammans. Förutom att vi alla har blivit ett år äldre så har vi också fått med oss en massa upplevelser och tid tillsammans med minnen att spara (jodå, tror nog att jag slog rekord i antal kort som har tagits under det här året:)). Nu hoppas vi på ett minst lika härligt nytt år med spännande överraskningar! Hänger ni med så får ni veta?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar