lördag 1 juni 2013

2:a brännbollsdagen

Idag var det dags för grabbarna att komma med till ängarna för att se pappa spela. Vi hade en rejäl picknickkorg och dagen började återigen med strålande sol. Rasmus är inne i en period där han lessnar så himla fort. Det är så tråkigt för det måste hända saker exakt hela tiden och händer det inget så går han och hänger med huvudet, tjurar och tjatar. 

Pannkakslunch i det gröna.

Några andra grabbar gick runt och samlade kapsyler så det kändes som en bra idé. Rasmus var snabbt igång och det höll honom sysselsatt ett bra tag. Då ville ju så klart Hugo också vara med och honom kan man ju inte släppa en sekund för då sticker han så jag fick också vara med i letandet:). Så mycket brännbollstittande blev det inte...

Kapsylletande.

Idag gick det mindre bra för makens lag som åkte ut i kvarten (rätta mig om jag har fel). Lika bra var väl det tycker jag eftersom hela evenemanget var hyfsat försenat... Barnen har vi skjutsat ut till båten igen och idag blir det grillning med laget. Dags att svira om... Tyvärr har vädret blivit sämre och regnet har dragit in, typiskt. 

Utslagna.

Det är så sjukt mycket myggor här just nu vilket lite grann förtar stämningen. Ibland kan man knappt sätta foten utanför dörren utan att bli helt omsvärmad. Stora är dom och suger sjukt mycket mer blod än thaimyggorna... Vi som trodde vi skulle slippa dom där uslingarna ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar