torsdag 6 juni 2013

Golfängarna på Nationaldagen

Det har blivit lite av en tradition att vi går ner till golfängarna på nationaldagen. Tydligen ska det vara ett utav Sveriges största firanden den 6 juni och mycket folk är det. Som traditionen bjuder så var det också strålande sol och väldigt varmt. Jag vågar nästan säga att det här var bästa dagen för året rent värmemässigt! Här bjuds det på en stor scen med varierande artister, tivoli och en massa annat skoj. Det roligaste är ju för det mesta att titta på alla människor och skönt med promenad/cykelavstånd.

Massor av människor.

Vi hade bestämt träff med familjen Blom men tydligen var vi inte tillräckligt rutinerade eftersom vi inte bestämt mötesplats. Mobiler funkar ju oftast så där när det är en massa folk i omlopp så det tog ett tag innan vi hittade varandra. Det enda Rasmus tjatade om var att han skulle få träffa sin kompis Oscar.

I väntan på att hitta varandra så byggde vi en bil i ett utav aktivitetstälten...

och så var vi ju tvungna att äta en glass i värmen.

Lyckan var total när grabbarna tillslut hittade varandra och bundsförvanterna gick runt hand i hand (ganska uppspelta av feststämningen) och ville så klart åka karusell. Dom drar in en del pengar på sådana där tivolin... 300 kr för tio åk är ju dyrare än på Grönan. Trion av grabbar fick dela på ett häfte vilket räckte i folkträngseln...

Lycka är när man får köra karusellbil.

Efter några timmar bland massor av folk och gassande sol så var det ganska skönt att komma hem. Vi tände grillen och njöt av att kunna vara ute på kvällen för första gången (i Sverige) i år utan att frysa när vi åt. Så härligt!!! 

Grabbarna höll igång hela kvällen. Här med ett hmmm... hårdrocksuppträdande, eller?...

En väldigt skön nationaldag och imorgon ska vi njuta av att vara lediga hela familjen! Långhelg och bara vara, det är inte ofta det händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar