söndag 30 juni 2013

Skärgårdshelg på Grinda

Här har vi varit i helgen.

På lördag morgon när vi vaknade upp så väntade återigen en överraskning för mamma. Under natten hade Bella och Tobias anslutit till gänget. Vi åt frukost och begav oss sedan ut till Vaxholm för att ta skärgårdsbåten ut till Grinda. Väl framme på Grinda så blev sällskapet komplett när maken och grabbarna stod och vinkade åt oss på bryggan. Jag tror nog aldrig att vi har samlats alla tillsammans med respektive tidigare. Kul! Maken hade letat ut ett bra ställe för brunch på klipporna. Vi la ut våra filtar och dukade upp en massa gott. Pajer, lax, sallad, ost, kex, bröd, frukt, korv och rosa bubbel. Det blev en del över som vanligt när man för buffé...:).

Taktikdiskussion.

Solen sken på oss hela dagen och vi hade verkligen en fantastiskt fin dag. Efter brunchen blev det dags att starta upp dagens fem-kamp. Kan nämnas att tjejerna vann med 3-2!!!:).

Bada måste man göra på sommaren.

Det kan bli tröttsamt för dom små.

Lyxbrunch.

Efter någon timme på klipporna så var det dags att bege oss till bastuflotten som vi hade hyrt. Bästa bastun någonsin!!! Mitt i flotten där man satt så var det ett hål ner så att vi kunde hoppa rakt i plurret och sedan simma ut i havet. Perfekt och rekommenderas varmt!:).

Bastubadarna.

När vi var klara med bastandet så var det dags att svira om för att inta en trerättersmiddag på Grinda Wärdshus. Det blev toast skagen, halstrad tonfisk och pannacotta. Också detta med bästa platserna i solen... 

Laddade för middag.

Vilken dag vi fick tillsammans! Idag på morgonen så blev det frukost och sedan en promenad ner till båten. Tog båten tillbaka till Vaxholm och åkte sedan hela sällskapet tillbaka hem till oss för en sen sushi/thaimatslunch innan delar av familjen var tvungna att åka hem igen. Nu hoppas vi att bästa mamma uppskattade sin något tidiga 50-års present! Det enda minuset på resan var parkeringen i Vaxholm. Ett dygn kostade 170 kr och då fick man stå på andra sidan stan så det tog väldigt lång tid att gå till hamnen. Skamlöst tycker jag...

Skärgården när den är som bäst.


1 kommentar:

  1. Tack för en underbar och minnesvärd helg! Det var så kul att vi var alla tillsammans. Kramar till er alla!

    SvaraRadera