fredag 7 juni 2013

Premiärernas dag!

Jag tror minsann att vi valde bästa dagen att vara lediga på! Från att vi steg upp i morse tills det var dags att sova igen så har vi varit ute i det härliga vädret. Började dagen med att jag och grabbarna cyklade till bageriet för inhandling av frallor till frukosten. Rasmus cyklade helt själv hela vägen på sin cykel och Hugo fick sitta bak på min. Väl hemma igen så blev det årets första frukost på uteplatsen. På frallorna kunde vi dessutom njuta av gräslök och sallad från den egna planteringen (ekologiskt så det förslår).

Premiär ute-Frukost.

Efter frukost så packade vi ihop oss på cyklarna och drog ner till Sumpan för lite minigolf spelande. Det var premiär för Rasmus och han överraskade redan på första hålet genom att klara det på två slag mot pappas fyra... Att spela en hel omgång med två småttingar är knappast gångbart och som tur var fattade även han i kassan det och lät oss betala endast för en vuxen. Schysst tyckte vi!

Premiärslaget.

Min snygga och numera vältränade man!

På eftermiddagen hade solen hunnit sig fram till vår lilla gräsplätt och då blev det dags att ta fram poolen. Kul tyckte grabbarna som öste på, sprang och hoppade som galningar i värmen.

Premiär utebadet i poolen.

Glasspaus måste vara obligatoriskt?!

Efter en heldag ute där vi till och med åt alla måltider utomhus så var det tillslut dags att gå in för att träna och bada. Grabbarna hänger gärna på när mamma och pappa gör sina dagliga plankor och armhävningar:). Idag körde vi stationsträning...

Träningstid!

Maken åkte iväg för att se fotbollen och själv så fick jag avsluta en skön dag på ett mindre skönt sätt när Hugo tog 2 timmar och 20 minuter på sig innan han somnade... Inte den roligaste nattningen med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar