fredag 31 maj 2013

Framme i Umeå

Nu har vi kommit upp till Umeå. Resan gick helt okej bra. Grabbarna vaknade när det var ungefär 10 mil kvar och då var det lite kämpigt... Här är det verkligen högsommarvärme och vi njuter av solen och värmen. Idag tog vi oss ut till farmor och farfars segelbåt och där tillbringade vi några timmar med att sola och titta på fiskar.

Hugo gillar djur och var inte speciellt rädd för att fånga fiskarna och stoppa dom i baljan.

På eftermiddagen åkte jag och maken in till Umeå igen eftersom det var dags för den årliga brännbollsyran. Gruppspelet gick bra för "På bana 1" som vann alla matcher så nu blir det brännboll imorgon igen. Grabbarna ska sova ute i båten och tyckte att det var väldigt spännande. Jag och maken passade då på att cykla in till stan för att äta middag på tu man hand. Det är ju en lyx som inte inträffar speciellt ofta. 

Bergsklättring i Simphamn.

Kan konstatera att Umeå är en stad i förändring och vi kände knappt igen oss när vi cyklade genom stan. Överallt byggdes det nytt och stadsbilden ner mot älven var helt förändrad. Det bästa med Norrland är att man på sommaren kan cykla på kvällen och natten och det är så underbart ljust. Jag älskar det där ljuset när solen aldrig riktigt går ner. 

Rasmus gör årets första bad i Sverige för säsongen. 

En alldeles lagom dag och nu packar vi stora fikakorgen för en heldag på ängarna och brännboll imorgon!

Lite fredagslyx på TC.

1 kommentar:

  1. Det ser ut som ni har det underbart. Lycka till med brännbollen. Kram

    SvaraRadera