onsdag 1 maj 2013

Valborgsledighet

Skönt med en paus så här mitt i veckan. Halvdag tisdag och ledig onsdag, så skulle det väl kunna vara jämnt:). På valborgsmässoafton så blev det i år ingen brasa för oss. Vi kände inte att alla fulla ungdomar i Skytteholmsparken lockade... Vi och våra gäster hade det nog betydligt mycket trevligare här hemma i värmen istället för ute i regnet!

Vem kan svaret på den här frågan?

Idag bestämde vi träff med familjen S/N för korvgrillning och lek i Ursvik. Vädret var väldigt växlande. Sol ibland och jätteskönt, moln och vindar ibland och iskallt. Det var mysigt i alla fall och vi käkade korv, gick åter igen hinderbanan och pratade mycket. Grabbarna lekte på men på slutet trodde vi nästan att Rasmus slog ut en tand när han trillade från en hängbro. Tanden verkar dock sitta fast och det blödde nog mest från tandköttet. 

Det gäller att fokusera när man ska klättra i nät.

När man har varit ute i fem timmar så blir man ganska mör. Det blev en onsdag i söndagsanda, vi beställde pizza och slappade i soffan framför Saltkråkan. Vid sex började Hugo redan säga av sig själv att han var trött och ville sova... Den känslan hade vi nog allihop:)!

Årets första vitsippor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar