torsdag 9 maj 2013

Hugo 2 år!

Idag var det dags för Hugo att gå från ettåring till tvååring. Om han egentligen fattade så mycket det vet vi inte men jag tror att han uppskattade sin dag. Tänk vad allt förändras med barn nummer två. När Rasmus var liten så skulle det vara kalas med extra allt och lite till men nu kände vi att vi ville ha en lightversion med bara faster och faddrar. Det räcker liksom nu för tiden:).

Att överraska med frukost på sängen var svårt när födelsedagsbarnet var uppe redan klockan fem.

Tur att man har en storebror som kan hjälpa till med paketen.

Hugo skulle få en springcykel av oss men när vi monterat ihop den så visade det sig att den var en storlek för stor. Lycka för storebror som fick den och som tur var hade vi inte lämnat tillbaka den mindre som vi också köpt så dom fick varsin. Var nog lika bra för husfridens skull:).

Gabriel får hjälpa till med eftermiddagens paket.

Vi har verkligen haft maximalt med flyt det här året. Hugos dag var röd dag och vi fick alla vara lediga. Dessutom bjöd dagen till ära på bästa vädret det här året. Shortspremiär och riktig sommarvärme gjorde att vi kunde ha kalaset ute.

Biltårta till 2-åringen var en självklarhet.

Man kan säga att födelsedagsbarnet gillade fikat. Han tryckte tre bullar, fem chokladbollar och två marsipan bilar från tårtan. Tur att man får fika hur mycket man vill när man fyller år:).

Grabbarna körde sina springcyklar fram och tillbaka hela eftermiddagen. Det var verkligen en hit!

Ananas var en rolig present tyckte Hugo som gick omkring med den:).

Efter fikat så blev det fiskedamm och påsarna innehöll bland annat såpbubblor. Jag vet inte vem som uppskattade detta mest, barnen eller dom vuxna:). 

Maja ser något skeptisk ut till Gabriels bubbelkonster.

Framåt kvällen blev det korvgrillning och även detta kunde avnjutas ute. Lagom tills det var dags att packa ihop så kom regnet men då gjorde ju inte det någonting.

Edith gillade korven och var sist från bordet.

Grattis på 2-års dagen vår allra bästa Hugo! Du är toppen!

2 kommentarer:

  1. Tack för en härlig dag. Kan tänka mig att Hugo somnar snabbt efter en dag med många intryck!

    /Mikael

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig 2-årsdag för Hugo! Kram

    SvaraRadera