måndag 10 december 2012

Somewhere Else

Så blev det en heldag vid Somewhere Else så här i början på veckan. Rasmus fick åka till doktorn för en väldigt jobbig hosta och blev ordinerad inga bad och vistelse inomhus samt medicin fyra gånger per dag (med andra ord ingen förskola). Eftersom vistelse inomhus här kan vara ganska drygt och varmt så tyckte vi att utomhus vistelse i skugga var ett bättre alternativ. Tog med hela pyssellådan till vårt favoritställe och satt i vår hydda och pysslade, drack mangoshakes, åt glass och hade det allmänt trevligt hela dagen. 

Bröderna myser.

Glass är gott men klabbigt. Hugo gillar inte att bli klabbig...

Förresten, har jag berättat att Hugo har börjat gå på toaletten för att göra nummer två. Det händer lite då och då men med en viss frekvens och ungefär en gång per dag. Väldigt imponerande tycker jag faktiskt för en ett och ett halvtåring. Dessutom har en väldigt kvällspigg Hugo deklarerat att han ska sluta med napp och slå in sina i paket till tomten. Hmmm, vi får väl se hur det går med det i natt vid en si så där klockan fyra.

2 kommentarer:

  1. Stackars Rasmus... men han har ju sina super päron, kolla in bloggen Solberg-nylund.. så ser ni vad vi gör.. Allt gott

    Jörgen o co

    SvaraRadera
  2. Duktiga grabbar!! Glassdränkta Hugo sitter nu uppe på vid mitt skrivbord :)

    SvaraRadera