måndag 3 december 2012

Dagens funderingar

1) När det finns ETT LÖPband på gymmet, är det då okej att använda det för att gå i makligt tempo utan skor i 30 minuter? Blir så förbaskad varje gång jag kommer dit och har laddat för löpning och så är det någon som är ute och går. Det finns ju massor av andra maskiner cykel, trappmaskin etc som går att använda om man ska masa sig fram.

2) Börjar inse att vi faktiskt BOR här på Lanta och att det är vårt HEM. När började jag inse det? Jo, nu hittar vi till de flesta olika former av ställen som säljer matvaror och kan börja svänga ihop de mest delikata svenska husmanskosträtterna. Att hitta mat är nämligen inte så lätt och det tog oss alltså tre månader att känna att vi kan få tag i allt vi vill ha. Synd bara att vi inte har ugn så att jag kan baka... Ett annat tecken är att vi inte hinner ner till stranden varje dag och att jag faktiskt inte har legat och solat en enda gång (finns liksom inget behov när man är här permanent).

3) Idag gjorde vi pannkakor till middag och Rasmus åt sju stycken. Sedan ville han ha frukt och efter det en pannkaka till. Hur mycket kan en treåring äta innan han spricker?

Krabbjakt på Long Beach.

2 kommentarer:

  1. Hej!!

    Vilken läskig orm.. tur Jesper inte satte foten på den!

    Vi sitter nu o äter frukost och det är snöstorm ute. Ser så varmt o skönt ut på bilderna!

    Ebba skulle skicka en hälsning till Rasmus, det blev... Säg till Rasmus att jag Älskar honom. :)

    Ha en bra dag!

    Kram
    Maria, Ebba o Alma

    SvaraRadera
  2. Åh, gullunge:)! Rasmus saknar Ebba också. Men just nu ligger vi allihop i sjukstuga. Karantän på grund av något vi ätit förmodligen...

    Kramar

    SvaraRadera