torsdag 29 januari 2015

Vardagstorsdag på Lanta

Idag spelade vi beachturnering. I damturneringen så vann jag och min partner Zandra. Äntligen var det min tur!:) Tur även att jag fick spela med en som annars tränar andra att lära sig spela beach. Det är lättare att vara bra när medspelaren är riktigt duktig... Så imorgon bär det av till Slowdown för fredagsmys och trerättersmiddag... Gött!
Skulle inhandla lite grejer på Lanta Mart och hittar dessa Gigantiska burkar med alvedon. 1000 piller för 240 bath (typ 60 spänn). Jodå, det är lätt att bli beroende... Känns så där va?!
På marknaden i måndags handlade vi fiskkotletter och idag fick dom ligga i stekpannan, såååå gott!
Vår nya absoluta favorit fick agera tillbehör till fisken - Sötpotatis!!! Varför har vi aldrig hittat den rotfrukten tidigare. Godare än någon annan rotfrukt vi smakat och nyttigare än potatis. Kan det bli bättre?!
Chokladbollsbak till morgondagens kalas.

Japp, ungefär så har vår dag sett ut...:)

3 kommentarer:

  1. Ser smarrigt ut, blir riktigt sugen.

    SvaraRadera
  2. Halloj i paradiset! Grattis till vinsten! Vi tänker ofta på er och är väldigt avundsjuka! Här hemma rullar ekorrhjulet på i en rasande fart... Vi skulle ha skrivit och tackat för julkortet för länge sedan men först nu blev det av, stort tack! Hoppas vårt julkort hittade fram till er till slut? Så nu passar vi på att gratta Rasmus i förskott. Hipp, hipp, hurra, för Rasmus som fyller 6 år! Men ät inte för mycket godiset på kalaset, då vet vi hur det går! :) Njut lite åt oss också! Kramar Charlotte, Jörgen, Rasmus, Linus och Betty

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ni får komma hit och hälsa på:)!!! Ta några extra föräldradagar i mars... Tack själva för julkortet (det kom fram för någon vecka sedan). Nu har vi gjort halvtid så det innebär att våren snart närmar sig hemma hos er:) Kramar

      Radera