måndag 5 januari 2015

Årskrönika 2014 del 2

...och här kommer den andra delen av 2014 års resumé. Jag har även försökt välja bilder som jag tror inte har använts i bloggen tidigare. Så lite nyheter ska jag väl kunna bjuda på:). Nu säger vi tack och adjö till 2014 som började som sjukdomsåret men som sedan vände efter ungefär halva tiden och blev ett riktigt, riktigt härligt år!

- JULI -

Större delen av juli så jobbar vi men passar också på att njuta av sommaren i Stockholm. Det blir många småutflykter och cykelturer efter jobbet och på helgerna. I slutet av månaden är det äntligen dags för den efterlängtade semestern och vi hyr en bil för att åka på en liten roadtrip. Första stopp blir Vimmerby och sedan fortsätter vi mot vänner i Karlshamn.



- AUGUSTI -

Semester fortsätter hos mormor och morfar i Tranemo. Vi besöker Liseberg, åker miniatyrtåg och får njuta av riktigt härliga stugdagar i Visen. I Stockholm passar vi på att känna friheten med bil och åker till olika badplatser, besöker bland annat Blå lagunen på Ekerö och Årsta havsbad. Semestern avslutas med stor BBQ-fest tillsammans med våra vänner.



- SEPTEMBER -

Reseplanerna är i full gång och vi bokar boende och resor för första delen av vårt stora äventyr. Vi njuter också av fina höstdagar och förlänger sommarkänslan med små utflykter på helgerna. Träningsmål uppfylls och det blir mycket löpning då tjejmilen avklaras och stora grabben springer Prins Daniels lopp.



- OKTOBER -

Förberedelsernas månad. Dags att säga hejdå till alla vänner. Jag hinner nå mitt mål på milen och springer under 50 minuter. Vilken lycka! Vår sista tid i Sverige för det här året spenderar jag och grabbarna i Tranemo med massor av mys.



- NOVEMBER -

Vårt stora äventyr börjar med Bangkok. Vi fortsätter till Borneo, besöker näsapor, orangutanger, bor ute i djungeln, simmar med sköldpaddor och hajar, bor på paradisö. Resan går vidare till Legoland och vi frossar i lego för att sedan fortsätta till Langkawi och båtluffa upp till Koh Lipe och Koh Bulone. Det här bliv en månad som vi aldrig kommer att glömma och som inte kan beskrivas med ord.



- DECEMBER -

Nu är vi framme på Koh Lanta i Thailand, vårt andra hem. Vi njuter av lugnet och badar mycket. Försöker upprätthålla en del jultraditioner och firar både jul och nyårshelgerna för första gången helt själva i värmen. Mycket fokus ligger på träning och mellan slappa stunder så tränar vi hårt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar