onsdag 28 januari 2015

Äntligen en paus

Lite språkproblem kompisar emellan. Dags att öva lite engelska och tyska kanske:)!?

Efter intensiva dagar med mycket jobb (då jag knappt satt foten utanför dörren) så blev det äntligen lite tid att slappa. Maken spelade både tennis, pingis och beach idag så jag började dagen med ett bootcamppass och sedan la jag mig på stranden med en bok (har nog inte inträffat en enda gång tidigare på den här resan så det var på tiden). Skönt och slappt:). Grabbarna har haft superroliga dagar på förskolan. Det har varit utflykter till äventyrsstrand med skattjakt, cirkusskola och yoga på schemat (lite skillnad från hemma...). Hugo kommer hem varje dag med nya halsband, armband och ringar som han har gjort. Han har blivit en liten pysslare precis som sin bror.

Igår anlände våra tysk/engelska vänner till Lanta så idag efter skolan blev det poolbad på Gooddays och gemensam middag på Somewhere else. Grabbarna tyckte nog att det var lite jobbigt med kommunikationen men det släpper. Kul att ses igen var det i alla fall!

Och just det, håller för fullt på att förbereda Rasmus sexårsbarnkalas (så helt lugnt är det inte). Tänkte ha en liten tillställning med kanske två kompisar men helt plötsligt hade han bjudit flera på förskolan så nu blir det större... Redan på fredag går kalaset av stapeln. Alfred (hans kompis hemifrån) åker vidare efter helgen så då fick vi ta det lite tidigare då det var väldigt viktigt (så klart) att han kunde vara med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar