söndag 4 januari 2015

Årskrönika 2014 del 1

Efter nyårsfirandet så har det blivit tradition att göra en tillbakablick på året som gått här på bloggen. Kul att se tillbaka på tidigare inlägg när jag ska sammanfatta och ett bra sätt att minnas. Första halvåret kommer här och när jag ser tillbaka så inser jag att vi hade en ganska olycksdrabbad start på året med extremt mycket sjukdagar där vi drabbades av det mesta. Men vi hade också många höjdpunkter och nya upplevelser. Håll till godo för här kommer januari - juni 2014.

- JANUARI -

Vi umgås med familj och vänner. Njuter av en del kyla då det faktiskt går att åka både skridskor och pulka men drar också på oss ganska många sjukdagar.



- FEBRUARI - 

Månaden då vår stora kille fyller fem år och har ett megastort utklädningskalas tillsammans med alla sina kompisar. Vi pysslar inne och leker en del ute i snön. Fortsätter med x-antal vabbdagar med mycket sjukdomar.



- MARS -

Grabbarna får en liten kusintjej som dom är väldigt stolta över. Lillkillen vill inte längre använda blöja och det känns som om han har blivit en stor grabb. Våren börjar så smått att göra sitt antågande.



- APRIL -

Jag och maken åker till Berlin för att fira 35-åringen. Där fikar vi i massor, går så att benen värker och shoppar lite grann. Barnen får sig en egen resa till mormor och morfar och sedan spenderades påsken med firande i Tranemo och klättring på höga höjder uppe bland träden. Solen tittar fram ordentligt och det var till och med shorts väder. 


- MAJ -

Födelsedagsfirande för lillgrabben som fyller tre år. Det bjuds på släktkalas och barnkalas. Skärgårdshäng i både Sandhamn och på Tynningö. Mycket sol och så var det månaden då både vattkopporna och lössen hittade in i vårt hus.


- JUNI - 

Månaden då grabbarna hade minisemestrar med både farmor, farfar och mormor, morfar. Jag och maken fick stanna hemma och jobba samtidigt som vi fick en massa egen tid tillsammans. Ett kallt midsommarfirande spenderades på sedvanligt vis i Häggdånger.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar