söndag 1 februari 2015

Halvtid

Visst känns det konstigt att säga det men nu har vi faktiskt gjort halva tiden på vår resa. På ett sätt känns det som om vi har varit borta hur länge som helst men samtidigt känns det inte alls länge, skumt. Hur som helst så känns det i alla fall skönt att vi faktiskt har halva tiden kvar och det innebär många sköna dagar och månader till:)...

Fireshowdags hos Indianen.
Den här halvtidshelgen har varit riktigt hektisk. Flera vänner att säga hejdå till som beger sig härifrån och flera nya som kommit. Har inte varit så bra på att ta bilder så ni får nöja er med några få. Vi började helgen med Rasmus barnkalas (mer om det i separat inlägg). Fredagskvällen avslutades sedan med volleybollsegermiddag på Slowdown och deras koncept "fredagsmys". Riktigt trevlig kväll där vi sa hejdå till Petra och Anders med familj. På lördagen slöt vi först upp med våra tysk/engelska vänner för lite beachhäng. Efter det blev det middag på Lazy Days (lika fantastiskt gott som förra gången... om inte bättre) tillsammans med kompisen Alfred och familj. Det var dags att säga hejdå även till dom eftersom dom fortsätter sin resa. Vi avslutade på Indianen och då dök även våra grannar upp.

Lite strandlek.
Idag blev det ännu mera beachhäng med samma personer som vi träffade i lördags och sedan begav vi oss till Sai Naam för att träffa farmor och farfar som har anlänt till ön. Då kunde vi passa på att bada lite grann i deras pool. 

Poolbad på Sai Naam.
Puh, vilken hektiskt helg:) Nu blir det skönt att veckan börjar så att jag och maken kan vila upp oss... Hahha, ja det är ju faktiskt nästa så det är här på Lanta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar