söndag 22 april 2012

Sköna helg!

Efter en fullspäckad helg så ska det nu bli skönt att sjunka ner i TV-soffan för att kolla in Mästarnas mästare. Jag älskar det programmet! Skulle vara kul att själv få utmana sig själv på det sättet. 

Hugo spanar fascinerat in nya polaren Edith.

Helgen började med att jag och Hugo fick finbesök av Marie och Edith på fredagen. Gud så små dom är när dom är nykläckta!!! Edith sov sig mest igenom hela dagen men Hugo ville gärna klappa:). På kvällen fick grabbarna besök av Peter och Oscar för lite grabbröj (och det hade det tydligen varit) medan jag fick en kväll med bästa mammorna på Backstugan. Åt en gudomligt god fisk-och skaldjursgryta!

Hugo och Alma bondar.

Lördagen började med Bamsegympa. Efter gympan hade vi två väldigt trötta små grabbar som slocknade tillsammans med sina två lika trötta föräldrar. På fredagen fick Rasmus vara uppe till nio och busa och sedan hade han sagt till maken när Oscar gick. 

-Pappa, jag vill sova nu!!!
-Du måste borsta tänderna först.
-Jag vill sova nu!

Då är man trött:) och tröttheten förföljde oss såklart på lördagen i form av en något kinkig grabb... 

Bus-Hugo!

Igår kväll var vi bjudna på middag till familjen Sundqvist. Alltid lika skönt att slippa tänka på middagen:). Vi tog cyklarna till pendeln och sedan pendeln till andra sidan stan för att sedan fortsätta cykelturen. Mycket smidigt och väldigt tidseffektivt. 

Alma spanar in Rasmus lördagsgodis och ser något sugen ut...

Vi fick en god middag och en väldigt överraskande god efterrätt. Avokadosorbet låter väl så där, men den var ljuvlig. När alla barn somnat så spelades det kort. För protokollet och nästkommande dueller så ska jag nu offentligöra (så det inte blir några diskussioner:)) att jag och Johan vann båda omgångarna. 

Grabbarna var väl sådär sugna på att vakna till och sätta sig på cykeln när vi väckte dom runt tolv men det gick ändå bra. Idag var tanken att vi skulle få lekbesök på förmiddagen men daten ställdes in på grund av sjukdom. Vi var faktiskt ganska glada för det då det var en ganska seg familj som började ta sig upp vid nio-tiden på morgonen. Dagen idag har mest bestått av att sova ikapp i omgångar.

1 kommentar:

  1. Snygg fluga! Jag ser att Rasmus inspireras av modet i Mad Men :)

    SvaraRadera