söndag 29 april 2012

Hemfärd

Vår dag började tidigt idag. Klockan väckte oss 04.40 för att vi skulle hinna med taxin till flyget 05.00. 

Hejdå Budapest!

Dagen började tidigt och har därför varit väldigt lång. Efter en kort flygning så landade vi på Münchens flygplats. En gigantisk flygplats visade det sig och tur var väl det eftersom fem timmar skulle spenderas där. Jag måste verkligen ge stora pluspoäng till den här platsen som var otroligt barnvänlig (tänker ju på sådant trots att man inte har barn med:)) och med en stor plats där man kunde gå ut och sätta sig i solen på café eller en riktig tysk Biergarten. Ofantligt mycket affärer och restauranger fanns och hade vi orkat med så hade vi hunnit in en sväng till München eftersom tunnelbanan gick direkt in till stan från flyget på 30 minuter. 

Skönt att kunna vara ute på flygplatsen när många timmar ska fördrivas.

Maken fick till sina stora glädje se Championsleague bucklan "live" då den ställdes ut på flygplatsområdet. 

Måste också slå ett slag för Lufthansa som har haft otroligt bra flygplan på alla våra fyra flygningar. Gigantiskt benutrymme vilket så klart uppskattas!

Nu är vi hemma igen och kan konstatera att "borta bra men hemma bäst" när man har sina två guldklimpar här hemma som längtar efter en och som man har längtat efter. Fick många pussar och kramar när vi kom. Hugo såg först helt förskräckt ut och ville börja gråta när vi kom men sedan ville han absolut inte släppa taget och kramade hårt, hårt. Rasmus var också glad och särskilt över tigerdräkten som vi köpt:) men nog märktes det att han saknat oss och nattningen fick ingen annan än pappa sköta. 

Tyvärr hade Hugo 39 graders feber när vi kom hem vilket känns mindre kul så vi får se hur det fortlöper. 

Tack till alla barnvakter som ställt upp under helgen så att vi har kunnat njuta av bara varandra för en stund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar