tisdag 7 september 2010

Snuva, gnäll & skrik

Kan konstatera att det är mycket enklare att uppdatera bloggen när man är själv hemma:)
...
Just nu känns det som att vi är i ett vakum. Rasmus han är aldrig nöjd och bara skriker och skriker så fort han inte får sin vilja igenom och även när han får sin vilja igenom. Han skriker på dagarna och han skriker på nätterna. Det är så himla jobbigt. Antingen är det den där himlarns 18-månaders sprutan eller så är det kanske allt det nya med dagis... Enda gången han är nöjd är när andra personer är med så det var tur att vi fick sällskap av Anna och Oliver en stund i går.
...
Rasmus och Oliver busar, eller Rasmus busar och Oliver kollar fascinerat på:);
...
Det har varit underbart höstväder dom senaste dagarna och man är priviligerad som får vara ledig. Synd bara att man är halvsjuk och inte direkt kan gå några långa promenader. Igår efter dagis tog jag och Rasmus dock cykeln till Mulle Meck parken för att busa runt en stund.
...
Känns det här kortet igen? Tog ett liknande förra hösten:);
...
Fikastund på lilltrappen;
...
Cooling;
...
Sedan Rasmus har börjat dagis så är han stora killen. Dagisfröknarna tycker att han kan sitta på en vanlig stol när han äter vilket gör att han även vill (läs; vägrar sitta i sin stol) sitta på vanlig stol när han är hemma. Det är bara det att vi inte har någon lite högre barnanpassad stol som han kan klättra upp på själv så han sitter på våra stolar och når knappt upp till bordet. Där vill han sitta ändå trots att han inte ser vad han äter och hälften av all yogurt kommer på golvet. Läge att skaffa en ny stol? Frågan är bara vilken stol. Funderar på en begagnad tripp trapp (någon som har en till salu?)... erfarenheter???
...
Nu dags för en promenad med Anna och stora magen i solen:)

1 kommentar:

  1. Fick en mammatidning i brevlådan häromdagen och där stod det att brios stol som påminner lite om tripp trapp fick bäst betyg men vi vill också ha en tripp trapp. Annars tycker jag Ikeas stol som påminner lite om en pinnstol är väldigt fin. Min chef hade den till båda sina barn. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30090476

    Kram Lina

    SvaraRadera