lördag 4 september 2010

Förmiddagsbad

Vilken härlig start på lördagmorgon jag och Rasmus har haft! Eftersom Rasmus är uppe med tuppen klockan sju så åt vi en tidig frukost med tända ljus och bara myste. Sedan byggde vi koja i sängen av alla kuddar och täcken. Efter det var klockan åtta och vad hittar man på klockan åtta en lördagsmorgon. Jo, vi satte oss på cykeln och cyklade till Sumpan och gick på badhuset!
...
Mamma & son på väg mot badet;

...
Tänkte att här kommer vi nog vara själva en sådan här okristelig tid. Har varit i Tranemos badhus några gånger och det har varit ganska tomt... Men det var fullt hus i barnbassängen. Rasmus blev som tokig och tyckte det var jätte kul. Ville bara slänga sig i vattnet som en galning och fattade inte riktigt att han inte kunde simma. Dom hade en rutschkana också som han först åkte sittande i när man hällde vatten så det gick med en rasande fart. Efter ett tag märkte han att det gick ännu snabbare om han åkte på magen. Han bara kastade sig ut och tyckte att det var hur kul som helst. Det blir definitivt fler lördagsmorgonar i badhuset...
...
Badkille;
...
Sedan hade vi fruktstund i bastun och när vi kom hem var lilleman så trött så han somnade på direkten nu redan klockan elva. Det tar på krafterna att bada:)
...
Tack för alla tips angående overall. Känner inte för att spendera hur mycket pengar som helst på ett klädesplagg som bara kan användas en säsong men hittade tillslut en grön overall på Kappahl för 700 spänn (dyrt ändå tycker jag... men billigare än dom på Polarn som jag kollade för 1 200 kr...). Det är dyrt att ha barn... men definitivt värt det så klart:)
...
Vinterns overall;

1 kommentar: