lördag 18 september 2010

Bad och skogsmys

...
Vår helg har börjat helt fantastiskt mysigt. Jag slutade redan klockan ett igår vilket innebar att jag kunde hämta Rasmus riktigt tidigt. När jag kom till dagis så låg han fortfarande ute och sov så det var bara att ta vagnen och promenera hem:) När Rasmus vaknade och vi hade fikat så tog vi bilen till Sollentuna för att gå på badhuset. Edvin och Therese följde också med i egen bil.
...
Rasmus i nya superman pyamasen som han gillar skarpt;

.....
Kan verkligen rekommendera Sollentunas badhus för småttingar. Dom hade ett badlandskap med 30 cm djupt vatten där det fanns små knappar att trycka på för att sätta igång olika vattenfall, tre rutchkanor och en massa annat roligt. Både Rasmus och Edvin trivdes som fiskar i vattnet. Rasmus la sig ner på mage och simmade med både händer och fötter trots några kallsupar och slängde sig ut för rutchkanorna. Efteråt mysbastade vi ett tag och sedan blev det vätskepåfyllning och russin. En perfekt start på helgen!
...
Förr ville Rasmus aldrig ha ryggsäcken på ryggen. Nu har han blivit en stor grabb och på dagis har dom utflykt med ryggsäck på ryggen varje vecka så nu vill han ha med den överallt:);
...
Efter badet åkte jag och Rasmus till ICA Maxi för att storhandla och sedan bar det av hemmåt för att svänga ihop en mumsig blåmusselsoppa till mannen i huset:) Marängswissen till efterätt var en höjdare enligt Rasmus...
...
Två små badkillar myser med russin efter badet;
......
Idag packade vi ryggsäcken med korv och varmchoklad. Sedan satte vi oss på cyklarna och begav oss till Ursvik för att möta upp Hanna, Peter och Oscar. Rasmus och Oscar busade på som vanligt:) och tyckte att det var härligt att vara ute i skogen. Lite fika blev det men korvgrillningen blev istället korvkokning när vi kom hem eftersom all ved var dyngsur... typiskt... det som är så gott med korv grillad över öppen eld.
...
Rasmus och Oscar busar;


...
Nu pausar vi i soffan medans lilleman sover sin eftermiddagslur:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar