söndag 26 april 2009

Skön helg i solen!

Vilken underbar helg vi har haft! Det började med kalas väder i fredags och då blev vi sugna på att tillbringa kvällen ute. Gick ner till Garbos i Sundbyberg och satt på deras uteservering i solnedgången. Då fick man riktiga sommarkänslor.

Solstråle med nya kepsen;


I går (lördag) var det 20 grader så vi packade barnvagnen (är väldigt bra att ha en sådan när man ska ha med mycket saker) och begav oss till Hagaparken. Vi var inte ensamma om denna tanke. Parken var full med folk. Slöt upp med Johan och Lina och sedan satt vi och njöt hela dagen. Fick till och med lite färg:) Upptäckte dock att vi måste fixa lite solskydd till Rasmus då han inte får använda solskyddsfaktor. Så idag fick vi dra till Solna centrum för att köpa soltält, parasoll till vagnen samt solhatt eftersom det förmodligen kommer bli mycket parkhäng för oss framöver:)
...
Mys i Hagaparken;



Kvällen spenderade vi hos faster Maja som hade inflyttningskalas. Lill-pojken sov när vi kom dit och sov när vi kom hem. Vaknade inte förrän vi försökte få på honom pyamasen när vi kom hem.

1 kommentar:

  1. Det ser ut som om Ramus blev glad över sin nya keps!Han är väldigt söt. Kramar från mamma.

    SvaraRadera