måndag 13 april 2009

Påskhelg med solbränna



Nu är påskveckan/helgen över. För att sammanfatta kort så har vi haft en underbar vecka hemma i Tranemo med strålande sol över helgen och bikini väder:) God mat och trevligt sällskap synd bara att pappa Jesper låg nedbäddad i sängen med feber från det att han kom i torsdags tills vi åkte hem igår.



Det har varit precis som det ska vara när man åker hem. Har gått härliga promenader, slappat och suttit på altanen för att bättra på brännan... Skönt att kunna lämpa över lille-man till mormor och morfar klockan sju på morgonen så att man kunde sova ytterliggare två timmar ostört.

Grillen är tänd och mys på nya uteplatsen;


Lantluften verkade ha en positiv inverkan på Rasmus som sov som en stock. Har nu insett att jag vill ha det större och kunna gå ut på min egen uteplats med en kopp kaffe på förmiddagen...gud va underbart!

Passade på att bada badkar och Rasmus njöt;


Rasmus har haft fullt upp med att träffa alla släktingar och nu när vi kommit hem verkar han ha blivit lite rastlös när det inte är fullt med folk runt omkring som bär honom och pratar med honom. Han behöver nog komma ner i varv lite grann:)

Fem generationer;


1 kommentar:

  1. Vi håller redan på att längta oss fördärvade efter lille Rasmus. Det var såååååååååååå mysigt att få rå om den lille godingen. Det är alldeles för lång tid kvar tills vi träffas igen. kramar från mormor

    SvaraRadera