tisdag 2 december 2014

Äntligen hemma på Lanta!!!

Här sitter jag på vår balkong med en kopp kaffe och uppdaterar er om läget:)!

Åh vad underbart det var att få komma tillbaka till Lanta igen. Efter att inte ha sett vårt andra hem på över ett och ett halvt år så kändes det fantastiskt skönt. Vår månad på resande fot har varit helt magisk med otroliga upplevelser men nu längtar vi faktiskt efter att få lite vardag.

Det mesta var sig likt på ön. När vi åkte ner till Somewhere Else på kvällen så blev det glada tillrop. Allihop kom fram och skulle hälsa och när Rasmus efter middagen fick in sin mangoshake så sa han;

- Nu känns det äntligen som om vi är i Thailand!

Lägenheten som vi har hyrt är riktigt trevlig och jättefin. Långt över våra förväntningar! Det är ju inget hus, men standarden är mycket högre än förra gången. Den här gången har vi varmvatten i kranen när vi ska diska (så vi slipper koka upp), det är inte gasolspis (är väl både för och nackdel, tar ju längre tid men vi slipper hålla på med gasolen) och vi har en vattenkylare så att vi slipper dricka varmt vatten. Lyx:)!

Det första vi gjorde var att packa upp alla grejer (underbara känsla att slippa bo i en resväska). Vi har också varit och dealat till oss en moppe (inga problem med priset när dom kände igen oss mer än väl, och vad härligt att susa fram på moppen igen = frihet!). Dessutom har vi fyllt upp kylskåp och fixat lite annat smått och gott (osten på smörgåsen i morse var det bästa!). Nu kan vardagen på Lanta börja, den bästa vardagen!

I huset bor det hur mycket barn som helst så några problem med lekkamrater kommer det nog inte att bli:) Nu ska vi se första avsnittet på julkalendern och sedan blir det en sväng ner till Gooddays för att säga hej! Förresten, nu har jag uppdaterat alla tidigare inlägg från Legoland och framåt med bilder. Så håll till godo:)!

Skulle det vara så att tomten skulle få för sig att ha vägarna förbi Lanta nu i december (är det verkligen december???! - galet) så finns vi på nedanstående adress;

Apartment 111
Southern Lanta
105 Moo 3, Saladan
Koh Lanta
Krabi
811 50
Thailand

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar