fredag 12 december 2014

Fredagsmys som sig bör

Då var det äntligen dags för fredagsmys á la Koh Lanta. Vi tog oss till Castaway på Longbeach för vykortsvy och goda drinkar. Tyvärr så har dom blivit allt mer otrevliga och inte speciellt schyssta på det där stället så trots att drinkarna är goda och vyn är härlig så funderar vi på att byta fredagshäng... 

En första drink på Castaway.

Cocobanana och en frozen maragarita (jag vet några som suktar efter det:))

Efter drinken så fortsatte vi ner till Khlong Khong och ett besök hos greken. Den grekiska restaurangen låg tidigare ute vid vägen och inte speciellt bra men nu hade dom fått strandläge. Toppenbra tyckte vi! Vad kan bli bättre än att sitta på stranden med sanden mellan tårna och se en helt underbar solnedgång samtidigt som det serveras riktigt bra grekisk mat. Trots att det inte längre fanns på menyn så kunde vi beställa en inbakad fetaost (dom är så grymt bra på den). Mums! och stora pluspoäng, hit kommer vi att återvända.

Solnedgång över Khlong Khong.

Bättre läge på greken den här gången.

Bästa grekmaten på Lanta törs jag lova.

1 kommentar:

  1. Vi är väldigt sugna på att resa snart och träffa er igen, men först firar vi lite lucia och jul. Här har fort farande inte kommit någon riktig snö bara slask så det är väldigt grått och mörkt. Ni ser ut att ha det riktigt underbart! Njut och ha det fortsatt gott kram.

    SvaraRadera