onsdag 3 december 2014

Khlong dao - här bor vi

Idag lyckades vi få grabbarna att gå hela vägen ner till södra delen av Khlong dao (vår strand). Det är ändå en bit att knata så det gjorde dom bra. Måste öva lite grann på det där med att gå så att vi kan ta oss någonstans på stranden utan att behöva åka moppe. Moroten för att klara av promenaden var en shake på Slow down där vi också passade på att öva lite beachvolleyboll. Ser verkligen fram emot att få spela lite grann.

Rasmus tyckte det där med beachvolleyboll var kul!
Vi är faktiskt lite förvånade över hur lite Rasmus minns från förra gången vi var här. Vissa fragment av minnen har han men det är ytterst lite. Däremot är både Rasmus och Hugo rörande överens om att det här är livet.

Det är fortfarande en del vågor i havet här så vi ska försöka fixa surfingbrädor snarast möjligt. Vattnet är grumligt men varmt som i ett badkar (inte alls svalkande) men snart vänder det... Än så länge har inte högsäsongen kommit igång och det är skönt att fortfarande kunna känna sig ganska ensam på stranden. Det lär väl dra igång om en vecka eller två...

Strandpromis när den är som bäst!
Idag ska vi försöka få till Rasmus skolval för förskoleklass till hösten. Galet att han ska börja skolan. Känns liksom svårt att ta in...

1 kommentar:

  1. Vilka underbara dagar ni har! Jag börjar också längta efter sol och värme när man går här hemma i vintermörkret men snart kommer vi!!!!!!!!!!!!!!! Kram.

    SvaraRadera