fredag 9 maj 2014

En treåring i huset

Vår 3-åring!

Hipp hipp hurra!
Idag är det vår allra bästa Hugos 3-års dag!

Det är helt galet att det är tre år sedan vi hade en liten nyfödd bebis i famnen. Nu har vi ingen tvååring i huset längre utan en stor kille som fyllt tre år. Födelsedagsbarnet har tagit dagen med ro och hetsar som vanligt inte upp sig i onödan. Att öppna paket har så klart varit kul men att det ska gå snabbt är inte så noga. Man kan också sitta och titta på pappret ett tag och filosofera. 

Paketöppning med hjälp av brorsan.

När vi kom in med frukost på sängen så låg Hugo och sov hårt. Han ville knappt vakna men när han väl fattade att det var frukost, tårta och paket på sängen så hoppade han upp. Jag tror minsann att storebror var mer exalterad över situationen. 

Största paketet var svårt att slå in men jag tror att studsmattan var uppskattad (dock ej monterad ännu).

Efter förskolan så kom mormor och morfar så då blev det mer paketöppning och sedan trerättersmiddag dagen till ära. Hugo älskar räkor så förrätten var solklar med avokadohalva och räkröra. Sedan blev det laxburgare och som avslutning pollykaka.

Ännu mera paket. 

Hugo tackar och bockar för alla fina paket som har anlänt under dagarna tre i brevlådan och så klart de han fick idag! Nu laddar vi om för ännu mer kalasfirande imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar