tisdag 30 mars 2010

Första dagen i Bangkok

Nu kan vi konstatera att Bangkok är trångt, stort, smutsigt och fullt med folk som försöker blåsa en vart man än går... Idag började vi med en promenad in till dom stora shopping centrumen och tänkte börja på MBK. Det blev bara MBK för det var vad vi mäktade med... Sju våningar med massor av affärer men dock ganska dyrt om man räknar i Thaipriser och det mesta kan man hitta ute på gatan för halva priset... Blev ingen shopping där utan istället varsin hårfrisering för att få bort dom slitna topparna innan hemresan.
...
Utsikt från vårt hotellrum;

...
Efter MBK begav vi oss till en stor park för att Rasmus skulle få springa av sig lite grann;

...
Där fanns också en stor lekplats. Perfekt för små parvlar:);

...
Rasmus hittade så klart en bil som han kunde köra och vinka till alla;

...
Tillslut var det dags att bege sig till en utav nattmarknaderna. Där provade vi först att få fötterna peelade av fiskar. Man stoppade ner fötterna i vattenbad och sedan åt fiskarna upp död hud. När det var klart kändes fötterna härligt mjuka och lena. Inte speciellt oväntat så var det betydligt mycket mer fisk kring Jespers fötter än mina.
...
Kittligt...;

...
Shoppingen på nattmarknaden var också lite av en besvikelse eftersom vi visste ungefär vad vi ville ha när vi tidigare varit och kollat på Koh Lanta. Dom hade nästan ingenting utav det vi skulle ha utan vi hittade bara några t-shirts till Rasmus. Efter en heldag från nio på morgonen till nio på kvällen kom vi hem trötta och utmattade. Det gäller att utnyttja tiden vi har här:) Rasmus sov nästan ingenting på hela dagen utan hade fullt upp med att kolla bilar och charma thailändare. Nu, många timmar senare, klockan elva på kvällen slocknade han i sängen. Kanske blir sovmorgon imorgon då:)...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar