lördag 6 mars 2010

Äntligen ikapp...

Puh, då var vi äntligen i fas med uppdateringen av bloggen igen. Idag är det Jespers 31-års dag. Detta firades med att jag steg upp tidigt och gick till bageriet. Inhandlade en päronpaj, tårtljus, nybakt bröd och mango. Päronpajen fick bli morgontårtan på sängen med ljus i och sedan fick vi nybakt bröd till frukost istället för toast. Det var mumsigt! Nu är Jesper iväg och avnjuter 2 timmars massage med någon slags pinnar och ikväll blir det Lanta Seafood med en massa fisk och skaldjur...
...
Rasmus toa-och läs tränar:);

...
En helt vanlig dag;

...
Vy från Gooddays;

...
När vi kom tillbaka till Gooddays så blev alla jätte glada. Det märktes att Rasmus kände igen personalen och han sken upp som en sol. Morgonen efter att vi kommit fick han glass. Sedan ville dom bjuda på glass igen men då var vi tvungna att säga stopp:)
...
Glassmonster;


...
Mera glassmonster;

...
Negombo, Sri Lanka;

...
Rasmus vägrar sova själv längre... vilket är ganska påfrestande. Igår skrek han konstant i 30 minuter när vi skulle lägga honom;

...
Spring i benen;
...
Glass är gott;

3 kommentarer:

  1. Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Jeppes födelsedag (med våra allra finaste sångröster kl 9 på morgonen).

    Hoppas att ni får en jättebra dag!

    Här har vi en underbar vårvinterdag som Johan ska spendera inne på Brommahallarna med fotbollscup och Lina inne i Sickla köpkvarter för lite shopping. Vi har även ny ordning där Pep väcker Lina, Lina inser att Johan snarkar och väcker honom vilket gör att ingen är utsövd :)

    Massor av Kramar från Sundqvists

    SvaraRadera
  2. Hipp hipp hipp hipp hurra på Jeppes födelsedag!

    SvaraRadera
  3. Tack för alla fina bilder, jag blir full av längtan efter er och att det snart ska bli vår här hemma.Ha en skön födelsedag idag! kram Maritha.

    SvaraRadera