fredag 15 augusti 2014

Stockholms Kulturfestival

Maken drog iväg tidigt i morse för kickoff med jobbet (semester till trots...). Vi har fått ganska sena vanor nu under semestertider och går oftast inte upp förrän vid nio och äter frukost närmre tio. Gäller väl att börja försöka vända den sköna trenden snart... När vi väl var klara med morgonbestyren så stämde vi upp för date inne i stan med den delen av familjen S/N som fortfarande hade semester.


På promenad i stan

Kulturfestivalen var målet och först passerade vi kungsträdgården där barnen fick hälsa på både poliser och få egna brandhattar. Vi fortsatte vandringen bort mot slottet där aktiviteterna för de mindre barnen skulle vara. Där fanns det ett gammaldags tivoli med gratis åk (och långa köer) och en massa annat skoj. Jag har dock väldigt svårt för stan när det blir så himla mycket folk och det knappt går att slappna av en endaste sekund (tacka vet jag förorten Solna:)).


Kolla in det här hjulet där man satt på toastolar

Lunchpaus blev det till barnens stora lycka på Mc Donalds och sedan gjorde vi en låååång promenad hela vägen till Vasaparken. Att barnen lyckades gå hela den vägen är en bedrift och nog tror jag att mutan i form av en glass när vi kom fram spelade stor roll.


Dags att åka karusell. Fort gick det inte i alla fall eftersom den handvevades av en vuxen.

Lek och stoj hela dagen gjorde att det var ett trött sällskap som kom hem vid halv sex snåret. Korv och makaroner på en fredag funkar då alldeles utmärkt. Lite legobygge på det när regnet började ösa ner innebär att jag nu kommer att somna gott ungefär nu...


Ett tag kan man ju vara lycklig över att man fick åka med flygplanet


En liten lekpaus i park mellan stan och Vasaparken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar