söndag 10 augusti 2014

Årsta havsbad

Sista dagen med bil... Vi bestämde oss för att besöka något av baden söder om stan och valet föll på Årsta Havsbad. Dels så hade vi inte varit där tidigare men så skulle vi även hälsa på några vänner som köpt hus i Västerhaninge och då passade det bra.

Återigen blev det till att packa badkläder, lunchkorg och sandgrejer. Årsta Havsbad visade sig vara en riktigt hit. Det fanns en lång brygga med hopptorn och femåringen älskade det. Han hoppade från både ettan, tvåan och trean utan problem. Treåringen hoppade nöjt från kanten av bryggan vilket kanske var 20 cm. Idag var nästan vattnet varmare än uppe på land så man ville gärna ligga i och bada. Stranden var så där och ganska stenig. Kom man ut i vattnet så var det dock fin sand mellan tårna. Förutom brygga med hopptorn så fanns det även en lekpark och klippor att leka på. Barnvänligt, Ja! Det stora minuset var parkeringen. För fyra timmar betalade vi 60 kr vilket kändes saftigt...

Efter badet blev vi bjudna på fika i Linnea och Mattias nybyggda hus och sedan avslutade vi med shopping i Kungens kurva och Decathlon (soltröjor, simglasögon och puffar till stundande resa).

Återigen en härlig sommardag!

Bryggan vid Årsta Havsbad

Svanhopp från maken

Femåringen hoppar från tvåan

Treåringen plumsar från kanten


Många badbilder nu:) men så är det ju sommar också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar