måndag 7 april 2014

Utflykt till Kungsholmen

Ett fång med rosor till favoritkusinen.

Idag är det femåringens simskoledag. Vi brukar varva jag och maken, den ena får egentid med äldre sonen medans den andre får egentid med den lite yngre sonen. Idag var det min och Hugos tur för lite mamma-son-tid. Det är faktiskt helt fantastiskt mysigt att bara få rå om varandra två stycken på tu man hand. Helt plötsligt kan man prata med varandra utan att någon annan lägger sig i och så har man tid att göra det som verkligen det barnet vill göra. Hugo ville gärna gå ut och hoppa i alla vattenpölarna, sjunga lite och åka tunnelbana. Vi passade på att ta en sväng in till Kungsholmen för lite kusinmys med Ellen (jag hade ju inte fått träffa sötnöten tidigare). 

Hugo och Ellen.

Hugo ville ha Ellen i sitt knä mest hela tiden och kunde inte få nog av de små bebishänderna, öronen och håret. Han älskar verkligen småttingar. Och visst blir man lite sugen på en sådan där liten söt rackare...:).

Små söta händer. 

På väg hem så passade vi på att prata, sjunga och hoppa så mycket det bara gick i vattenpölarna (det är ju så fantastiskt kul!).

Gyttjig pöl. Men vad gör väl det...:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar