fredag 18 april 2014

Långfredag

Vilken fantastiskt underbar påskhelg vi har haft nere i Tranemo! Men det bästa av allt var så klart att få träffa våra finaste grabbar igen efter åtta dagar ifrån varandra. 

Bästa grabbarna!

Ledighet för mig är numera detsamma som träningstid och mera träning. Det är då man har tiden att verkligen träna ordentligt. Ännu bättre blir det ju om man dessutom har barnvakt och därmed träningssällskap. På påsken blev det några löprundor men jobbigast var nog backintervallträningen. Det som är kul med intervall och backe är att resultatet kommer som ett brev på posten. Från att ha legat på ett "lagomtempo" på 5.20/km har jag på tre veckor gått ner till runt 5/km. Det är en ganska rejäl förändring på ganska kort tid och jag som älskar resultat jublar så klart!

Hugo i sin nya fina tröja som mormor har stickat. 

Fredagen visade sig inte från sin bästa sida rent vädermässigt men framåt lördagen så drog det igång rejält. Trots att det var nollgradigt på natten så steg dagstemperaturen till runt 22 grader och riktigt fint sommarväder. Inte hade vi med oss några kläder för det inte...

Hugos favoritsyssla är att vattna blommorna.

Varje gång man åker hem till mamma och pappa så får jag en sån där stark längtan efter hus. Att ha friheten och möjligheten att kunna gå ut redan på morgonen med en kopp kaffe, sitta i solen och njuta av att barnen kan springa ut och in som dom vill. Sedan kan man tillbringa resten av dagen hemma fast ändå ute. Så underbart!

Rasmus spelade mycket "tennis" med sin stora idol Tobias.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar