måndag 10 mars 2014

Underbara helg!

Nåväl, trots en fortsatt matt make och jag som har mått illa och haft magproblem så har vi ändå haft en skön helg, min lilla familj och jag! 

Började helgen med att besöka Solna centrum som bjöd på Panetoz och Yohio. Grabbarna tyckte att Panetoz skulle vinna hela melodifestivalen:). Det var riktigt bra drag i centrum. 


På lördagen packade vi lunch och fika. Hade tänkt ta en promenad (grabbarna på sparkcyklarna) till Hagaparken men det blåste så mycket så vi tog en sväng runt sjöarna, åt korv i solen, hängde i parken och spelade fotboll. Många timmar senare begav vi oss hemåt för att ladda för mellofinalen.




Igår fortsatte vi på utetemat och cyklade in till Kungsholmen. Eftersom grabbarna gillar konceptet att äta lunch ute så fortsatte vi med det. Besökte uggleparken dit faster Maja också kom, åt korvlunch, fikade och spenderade några timmar i parken. När vi kom hem njöt vi av eftermiddagssolen på vår lilla gräsplätt som också hade skönt lä från vinden. Krattade lite löv, rensade rabatten, spelade boccia och lite fotboll. Vilka vårkänslor!!! Underbart och välbehövligt med solenergin! 



1 kommentar: