lördag 15 mars 2014

Blogger Boot Camp

Lördag, och jag fick ställa väckarklockan... Inte helt optimalt men det var med förväntan som jag begav mig iväg till KTH-hallen för en heldag i träningens tecken. Idag var det dags för Blogger Boot Camp som är en dag fylld med olika träningspass och föreläsningar. Kul! På förmiddagen hade jag valt Crossfit, BBC-passet samt Walking Bad vilket kanske så här i efterhand inte var helt optimalt. Det var de tre absolut jobbigaste passen och redan efter första passet kunde jag knappt ta mig upp för trapporna. Riktigt grymma och roliga pass var det men ack så jobbigt. 

Dags att springa med mänsklig vikt. Bild lånad från träningsevent.se

I crossfit använde vi våra egna kroppar som vikter och jobbade mycket i intervaller med squats, plankor, burpies och annat. BBC-passet var utomhus och lite militärliknande. När passet skulle avslutas med ytterligare burpies så trodde jag att jag skulle avlida (har nog aldrig gjort så många i hela mitt liv som jag gjorde under den här dagen). Walking Bad var cirkelträning som höll vad den lovade (alltså att jag knappt kan gå...). Det var ingen vila, ingen ro med andra ord. Efter förmiddagspassen så var det dags för lunch (välbehövligt) och sedan var det dags för ett löppass... Min kropp kände sig dock ganska färdig så jag bytte ut passet mot en föreläsning och en kopp kaffe. 

Hård träning. Bild lånad från träningsevent.se

Efter föreläsningen så kände jag mig faktiskt ganska färdig och hoppade den sista föreläsningen och passet. Kroppen och huvudet sa helt ifrån och det var knappt att jag kunde släpa mig hem... Det kommer att bli tungt att ta sig upp ur sängen imorgon. Men gud va kul det var och verkligen värt det! Nästa gång ska jag nog försöka lägga upp passen lite smartare och inte ta allt det superjobbiga på en gång (typiskt mig, när man ska träna så vill man ju träna ordentligt liksom:))... Tur att det fanns folk som fotade hela dagen under eventet och jag lyckades dessutom fastna på några bilder så tack till www.uppochhoppa.se för lån av bilderna!

Alltså, här höll jag på att storkna... Bild lånad från träningsevent.se

Vi var ganska många som ville träna och ha kul! Bild lånad från träningsevent.se

Medans jag hade en dag helt för mig själv så passade mina tre favoritgrabbar på att hitta på något kul tillsammans. Det blev en tur till Fjärilshuset för att kolla på fjärilar, fåglar, fiskar och hajar. En succé enligt maken. 

Här fick man tydligen försöka klappa fiskarna?!...

Kolla in fjärilen på Rasmus tröja!

När jag kom hem, trött och sliten så bjöds det på en härligt lördagsmiddag med tjocka revbensspjäll i lergrytan och rösti (eller något liknande egenkomponerat:)). Gott som bara den var det i alla fall men det blir en tidig kväll för mig...

4 kommentarer:

  1. Härligt att du var med Malle - och tack för så grymt deltagande med fullt fokus och ös!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för en mycket givande och härlig dag!

      Radera
  2. What, var du där? Det var jag också. Skulle varit kul att heja på dig IRL!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, det var ett grymt bra event! Blev inspirerad av dig faktiskt:) Ja det hade varit kul!

      Radera