lördag 22 mars 2014

Frukostsällskap

Lördagsfrulle delux!

Vi har hittat ett vinnande koncept. Bjud hem ett par trevliga vänner på frukost med start vid niotiden. Duka upp ett härligt frukostbord och sitt länge, umgås och prata. Efter ett tag (eller ganska snabbt) försvinner barnen i väg för att leka, ta då en kaffe till och njut. När ni är riktigt mätta, packa en picknickkorg och bege er tillsammans ut i vårsolen. Gå till en park, häng där tillsammans och ät lunchen ute i solen (korv i termos är det bästa!). 

Lunchpaus i parken.

Cykelgrabbarna...

Jag lovar att det kommer att bli en återkommande aktivitet! Vi testade idag tillsammans med familjen Larsson och jag skulle nog säga att det är ett bättre sätt att umgås än över en middag när man har barn. Barnen är inte så trötta som när man har kvällsbjudning och man kan varva inne och uteaktiviteter på ett annat sätt. 

Fika är toppen!

När gästerna gått hem så kan man välförtjänt bara slappa och ta det lugnt ett tag för att sedan ladda om för lite lugnt familjelördagshäng på kvällen. Fem stjärnor till frukost/brunchumgänge!!! Endast en varning; Fyra grabbar på cykel gör att man får se upp och att föräldrarna får motionera...

Hinderbana i vårsolen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar