fredag 4 oktober 2013

Känsliga läsare varnas nu...

Nu åker vi!;

Igår kväll så var det då dags för mig och grabbarna att ta flyget ner till Göteborg. Var faktiskt lite orolig över hur jag skulle klara buss, pendeltåg och flyg med baggage och två barn utan vagn. Dessutom med en fyraårig som när som helst kan få ett riktigt argt utbrott... Men resan gick bra. Eftersom vi fick ta en tidigare buss till Arlanda, grabbarna var för exalterade för att stanna kvar hemma, så hann vi både leka av oss i lekhörnan och äta glass på flygplatsen.

Bra lekhörna terminal 4;

På planet hade jag med en tablettask som lite muta. Men Hugo som annars är en riktig gottegris ville knappt ha. När vi sedan skulle landa så började han krångla jättemycket och gnälla. Borde kanske börjat ana oråd... Som tur var så hann vi ut ur flygplanet och genom grindarna. Grabbarna hade precis kramat om morfar när Hugo började kräkas riktigt riktigt mycket. Landvetters terminal fick två stora högar med kräk på golvet och både Hugo och morfar fick kräk över sig. Riktigt otrevligt... Fick bära Hugo till toaletten för totalsanering och det var inte kul. Man känner själv hur det bara vänder  sig i magen. Efter det så somnade grabbarna i bilen och Hugo sov hela natten, åt frukost som vanligt och sedan har det varit full rulle. Jag anar att han kanske blev åksjuk av flygresan. Känns inte så kul om han ska vara så känslig för att åka flyg och bil... Har ju aldrig märkt något innan men det blir att ladda upp med påsar när vi åker tillbaka.

Glasspaus på flygplatsen;

Fick sova skönt i natt och nu på förmiddagen har vi hunnit med en promenad i strålande sol om än lite blåsigt. Har pallat äpplen:) som grabbarna älskade och jag tror att det börjar bli dags för bullbak. Det är ju trots allt kanelbullensdag!

Nya fina mössor väntade på grabbarna hos mormor och morfar;

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar