söndag 20 oktober 2013

En riktig myshelg

Vilken skön helg vi har haft! Massor av tid tillsammans och med vänner. Började lördagen med att vinterstäda uteplatsen. Vi plockade ihop alla leksaker och gjorde en gigantisk lövhög som grabbarna fick hoppa i. Det är grejer det och man minns själv hur kul det var! På eftermiddagen bar det av till familjen Blom för lek, lek, lek och god mat. Grabbarna höll ut till klockan elva och var vakna hela vägen hem. Som tack sov dessutom Hugo till klockan nio idag (tur att det var min sovmorgon dag:)).

Pysselverkstad.

Idag tog vi det lugnt på förmiddagen. Långfrukost är det bästa som finns på helgen och sedan lite pyssel. Efter att ha blivit inspirerade av sin kompis Oscar så gjorde Rasmus flaggor på alla länder han varit i och sedan skulle det vara bokstäver på. 

Hugo spanar in dom stora skalbaggarna.

På eftermiddagen var det dags att sluta upp med våra Thailandsvänner. Ännu mera bus med andra ord och det är alltid lika kul att ses! Vi började i Uggleparken på Kungsholmen. En ny park, sjukt fin men frågan är om 10 miljoner känns värt det... Kanske bättre att lägga dom pengarna på barnomsorgen?!

De äldre barnen körde igång och lekte på en gång. Dom gillar verkligen varandra och det spelar ingen roll om det hinner gå ett halvår mellan att vi ses. Skönt!
 Efter utomhushänget så fick vi spana in familjen Larssons "nya" lya vid Hornsbergsstrand. Grymt! Det bjöds på Thaigryta:) så klart! och man kan väl säga att barnen röjde på rätt rejält... 

Nästan som i Thailand men ändå inte... 
Nu är det dags att krypa ner i soffan och kolla Solsidan. Det har vi sett fram emot! Laddar för en ny vecka...

1 kommentar:

  1. Vaaa snabb du var med bilderna... kul att ni kom.. och barnen verkade ju hade det hur kul som helst.. men jag ser att veckan har börjat bra.... inga nya bilder... bara jobb jobb jobb.. Allt gott Jörgen o co.

    SvaraRadera