måndag 22 juli 2013

Ledig måndag, vilken lyx!

Idag kom mormor och morfar tillbaka från Gotland för att hämta grabbarna så att dom får följa med till Tranemo. Då passade vi på att fira mormor med paket och en smarrig citronmarängpaj. Kan verkligen rekommendera denna gudomliga skapelse som man inte får nog av men som sedan sätter sig som ett smäck i magen. Idag blir det minst 12 kilometers löpning för mig och maken efter den kakan:).

Dags att fira födelsedags"barnet":).

På förmiddagen tog vi en sväng till Mullemeckparken. Rasmus fick ta sin egen cykel och cyklade hela vägen dit och hem vilket är en ganska rejäl sträcka för en 4-åring. Han tog till och med fart upp för backarna och lyckades parera dom väldigt bra. Mamma och pappa var sjukt imponerade efteråt. Rasmus tyckte det var hur kul som helst och man förstår ju den där frihetskänslan av att faktiskt kunna glida fram själv på cykeln.

Bästa pajen med recept från ica.se

Det känns lite konstigt att bli barnfria igen efter så kort tid tillsammans. Tur att det inte är så många dagar... Grabbarna var mega-exalterade. Det var ju nästan ett år sedan dom var nere och hälsade på i dom västgötska skogarna. Jag ska jobba tre dagar till innan semester. Kanske är konstigt men jag ser fram emot dom här tre dagarna eftersom det är då man har hela den härliga semestern framför sig! Nej, nu är det dags att ta sig i kragen - Upp och hoppa - 12 kilometer i löpspåret hägrar!...

På väg mot egna äventyr...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar