söndag 21 juli 2013

Att vara ute i naturen

Idag hade vi bestämt oss för att gå till Ursvik, plocka blåbär och grilla korv. Nja, det blev inte riktigt som vi tänkt oss... När vi väl kom dit så hittade vi inga blåbär och att få upp en eld var lönlöst (tror dock att det till och med kan ha varit eldningsförbud på grund av blåsten). Men det var en skön förmiddag ändå. Vi fick komma ut och promenera i det fina vädret som bara blev bättre och bättre, fika ute i naturen, vandra bort oss så att vi fick en massa gratis motion och dessutom så älskar grabbarna och gå omkring i skogen, skutta, släpa pinnar och bara vara. 

På väg till Ursvik såg vi den här skylten i ett skrädderi. Gillar att dom fixar både korta och jenes:).

Fick se massor av djur och förutom hästar och får så såg vi det här rådjuret som inte alls var speciellt blyg.

Fikapaus i solen.

Duktiga ben har grabbarna så länge som det finns roliga saker att göra utmed vägen.

Det här var dagens skörd av blåbär. Inte mycket att hänga i julgranen...

När vi kom hem så fick vi besök av familjen Sundqvist. En massa lek och bus blev det, glass i stora lass och sedan middag. Efter middagen tyckte vi föräldrar att vi skulle prova oss på lite kortspel för en gångs skull medan barnen kollade på film. Minstingen Erik var dock inte så nöjd över det upplägget men vi lyckades i alla fall klämma in tre partier innan kaos utbröt.

Balansgång.

Avslutningsvis vill jag passa på att hurra för min bästa mamma som fyller 50 år idag. Hipp hipp hurra för dig! Imorgon ska vi fira när du kommer hit...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar