lördag 13 juli 2013

En riktigt skön lördag

Sol och bad på Fredhällsklipporna.

Jag tror att det är svårt att förstå hur begreppet TID förändras när man får barn om man inte har barn. Förr hade vi hur mycket tid som helst utan att förstå och riktigt uppskatta tiden. Idag har vi i princip ingen tid men uppskattar den enormt när vi har den. Lätt att förstå - Nej... Jag tycker oftast att vi har alldeles för lite tid med barnen och man letar och letar för att få mer tid tillsammans. Den här helgen har jag och maken tid tillsammans utan barnen (vilket är enormt sällsynt, och oftast något som vi inte vill - vi vill ju vara tillsammans) men oerhört viktigt. Och när man väl får den här tiden så NJUTER man. Tack, tack snälla mamma och pappa som ställer upp och ger oss tid att bara vara man och hustru!!! Vi uppskattar verkligen varenda sekund och har utnyttjat dagen till max. 

Bästa sushin någonsin på Hornsbergsstrand.

Tog sovmorgon till klockan tio (kändes lite slösigt men ändå sååå värt det), cyklade till Kungsholmen för att hänga på klipporna med massor av sol, bad och en riktigt god bok, åt en jättesen lunch på ett sjukt bra sushiställe vid Hornsbergsstrand, cyklade hem, tränade tillsammans, grillade och avslutade kvällen på vår härliga uteplats bara jag och maken, en flaska rosé och kortspel. Livskvalitét!!! 

Idag fick vi också smaka av jordgubbarna.

Vi har två helt underbara och busiga grabbar som är fulla med energi men ibland så behöver jag och maken verkligen den här tiden bara jag och han. Tid att prata, reflektera och bara kunna vara är viktig!

Kvällsmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar