torsdag 4 oktober 2012

Lanta vaknar till liv

Den här veckan börjar Lanta gå från en sömning liten ö till att befolkas, blir mer livlig och framför allt öppnar fler och fler restauranger. Eftersom många restauranger har erbjudande på procent av menyn när de öppnar så passar vi så klart på. I tisdags drog vi och grannarna till Papillion som hade 20% på menyn. Barnen fick äta sjukt goda köttbullar med potatismos och lingonsylt. Hugo passade på att bada i poolen två gånger med kläderna på. Första gången fick vi låna kläder av Alma, andra gången fanns det inga reservkläder kvar. Då passade Alma på att göra nummer två både i blöjan och på sina kläder. Två små ungar utan kläder fick springa omkring på restaurangen. Kan konstatera att "äta ut" inte är någon hit. Föredrar att ta med mat hem faktiskt när man ska hålla koll på alla kids.

Hugo i en lite mer flickig outfit.

Igår hade vi vår första hela stranddag. Det har inte varit så kul att hänga på stranden när det har varit smutsigt och ingenting har varit öppet. Igår hade dock vårt favorit hang-out, "Somewhere else" premiäröppning så då fick vi äntligen en heldag med bara slapp och mys. Vi åkte dit efter lämning av Rasmus på dagis och så kunde jag och maken växelträna på gymmet som ligger nära. När vi kom till "Somewhere else" så frågade dom direkt vart Rasmus var någonstans (ja han är ju lite av en kändis här nere). Till lunch fick vi äntligen äta våra efterlängtade Mega-nan bröd med tonfiskröra = himmelskt gott! När dagis stängde så hämtade vi Rasmus så att han också fick lite strandhäng. Direkt när han kom så frågade han om han inte kunde få lite massage och en mangoshake, han kom ihåg hur det brukar vara när vi hänger där:).

Mamma och son vilar en stund mitt på dagen.

Rasmus fick så klart en massage. Barnrabatt ingår så 100 bath är det värt:).

På kvällen blev det räkfrossa igen med mormor, morfar och moster. Kan inte få nog av dessa godingar!

Förresten, Rasmus har nu fått en lekkamrat på förskolan vilket uppskattas. Nästa vecka kommer ytterliggare två så det blir kul. Det är också roligt att se att man leker så mycket över alla åldrar här. Rasmus hänger gärna med dom större grabbarna som går i ettan och tvåan. När dom ses i poolen efter dagis så får han också vara med. Härligt tycker jag!

1 kommentar:

  1. Ni verkar ha det så bra, det är riktigt kul att följa. Massor av kramar från hela familjen

    SvaraRadera