torsdag 18 oktober 2012

En dag på longtailbåt

Dags för lite nya äventyr. Vi hade för dagen hyrt en privat långtailbåt som skulle ta oss till lite öar och stränder öster om Lanta. Tillsammans med två andra familjer var vi laddade till tänderna med dricka, matsäck och cyklop. Det kunde inte bli annat än en toppendag, eller...

Hugo och pappa myser i fören.

Först åkte vi genom mangroveträsken och sedan stopp på Koh Bubu. Där stannade vi för bad och pannkakor. Barnen snorklade men sikten var i princip noll och stranden sådär. Förresten har jag berättat att Rasmus har lärt sig simma utan puffar, än så länge bara under vatten, men han är väldigt duktig. Efter det stannade vi på en stenstrand och sedan körde vår chaufför oss till en stor grotta. Barnen var sjukt imponerade av att man kunde köra in med båten i grottan och det kan hända att vi vuxna fantiserade ihop en och annan historia om pirater...:). 
  
Spännande med grotta. Maken tyckte dock att det var väldigt mörkt därinne, varför då tror ni?:)...

När vi kom ut från grottan så började det regna. Och det regnade och det regnade, hela vägen hem i en och en halv timme... Som tur var somnade nästan alla barnen så det var bara föräldrarna som fick träsmak. En trevlig tur och skönt med ett avbrott i vardagen.

1 kommentar:

  1. Whow vilken duktig simmare! Och oslagbar bild med rasmus förtjusning i grottan :) Hälsa att vi "snart "kommer och hälsar på!

    SvaraRadera