onsdag 24 oktober 2012

Friluftsdag

Idag hade praktikanterna på skolan ordnat med friluftsdag på stranden. När vi kom dit var det uppladdat för diverse grenar. Alla barn blev indelade i lag och Rasmus hamnade i "Bananen" med de stora grabbarna och tjejerna. Det märktes att han var väldigt stolt över att tillhöra ett lag och vara med de äldre. Vi bestämde oss för att på avstånd titta på ett tag. Han gick verkligen in för uppgiften och var med minst lika mycket som dom stora. När dom kom till stationen, memory, så briljerade han och sprang fram och tillbaka som en skållad råtta för att vända på alla A4-ark i sanden:).

Hugo gjorde sig en egen hinderbana.

När vi kom och hämtade på eftermiddagen så satt alla barn och åt glass som avslutning på friluftsdagen. Det visade sig att Rasmus lag hade vunnit alltihop och han fick goda vitsord från sina lagkamrater:). Väl hemma så var det en trött grabb. När jag stod och gjorde pannkakor så somnade han i soffan av ren utmattning. Väckte honom och direkt satte han sig vid bordet och slurpade i sig tre pannkakor i ett huj. Sedan var det full fart igen...

Team Bananen

Ikväll har vi bara haft en mysig hemmakväll med kuddkrig och bus. Det behövs här nere i bland då man är uppe i folk mest hela tiden. Visst är det roligt att hänga med alla men ibland behövs lite egen familjetid också. 

Hotell i Kuala Lumpur är bokat! Kommer att bo på Sunway Putra Hotel ett femstjärnigt hotell ganska centralt (tror vi). Det viktigaste när vi reser med grabbarna till en storstad var att det fanns pool, ingår frukost (lyx!!!) och ligger hyfsat centralt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar