söndag 30 januari 2011

Helgen

Yes! Äntligen en helg fri från sjukdomar. Detta firade vi så klart lördagsmorgonen med att inhandla nybakade frallor från Råsunda Bageri. Jag och Rasmus åkte dit och köpte för att överraska pappa.
...
Stolt innehavare av nybakade frallor;

...
Resten av förmiddagen spenderade med storstädning, skrubbning och fejning för att få bort sjukstugekänslan. På eftermiddagen blev det en sväng ner på Solna centrum innan det var dags för inflyttningsfest hos Fredrik och Emma här i Råsunda. Skönt med promenadavstånd:) Rasmus var så klart med på noterna och skålade med alla. Att ha en kille på snart två år med på en fest (där det står glas med alkohol överallt, vilket gör att man är på helspänn) och att vara gravid på en fest är inte den mest spännande kombinationen...
.....
Eftersom vi ligger lite efter med allting just nu så blev stora delar utav söndagen också till för praktiska göromål så som storhandling. Detta tar för oss, om vi åker alla tre, runt en och en halv till två timmar så det är en riktig utflykt... När vi kom hem var Rasmus helt slut och somnade direkt. Vi hann ut precis innan solen gick ner och fick oss en promenad runt Råstasjön i alla fall. Där hade dom plogat upp en skridskobana på isen så vi gick ut en sväng.
...
Promenad ute på sjön;
...
När man är sjuk men nästan håller på att bli frisk så kan man vila och busa lite samtidigt;
...
Eller så kan man ringa och prata med någon som man tycker om;
...
Nu är det dags för soffläge och veckans höjdpunkt på TV-fronten, "Solsidan"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar