måndag 3 januari 2011

Gott nytt 2011!

Igår åkte vår lillgrabb ner till mormor och morfar i Tranemo. Vi saknar honom redan så klart! Det blir så tomt och tyst när han inte är här. Men det är också ganska skönt att få lite tid för oss själva. Igår var vi ute och gick två timmar (kan man aldrig göra annars), slappade och bjöd Linnea och Mattias på mat. Kunde stå och laga maten tillsammans vilket också kändes lyxigt och framför allt fick vi sova hela natten utan att vakna flera gånger. Det var underbart!
...
Mormor och Rasmus med min gamla snowracer som dom tagit med;
...
Mormor och morfar kom på lördag eftermiddag och åkte på söndag förmiddag så det var bara en snabbvisit för att hämta Rasmus. Vi gjorde som sig bör dagen efter nyårsafton och beställde pizza från pizzastugan (så klart:)).
...
Rasmus fick en dockservice som så klart var väldigt populär eftersom han älskar kafferep;
...
För att bege oss bakåt i tiden så började nyårsafton med mysfrukost, kojbygge och bus. Jippie!;

...
Sedan begav vi oss ut i det underbara vädret! Åh, vad jag älskar vår nyinköpta Canon 550 som kan avspegla verkligheten på ett mycket bättre sätt än lillkameran;

...
Väl ute stämde vi träff med Edvin och hans föräldrar för lite pulkaåkning. Grabbarna tycker verkligen att det är kul att åka tillsammans;

...
Och att busa i snön såklart:);

...
Efter utomhusvistelsen så vilade vi lite för att orka med att vara uppe ända till 12-slaget:) Sedan var det bara att börja göra sig i ordning för att åka till familjen Sundqvists nya lägenhet i Årsta.
....
Rasmus läser bok för Alma som är mycket intresserad (kanske mer av Rasmus än av boken);

...
Skål och välkommen! Rasmus ville så klart sitta i sin medhavda stol (än så länge ej ihopmonterad);

.......
Sedan bjöds det på nyårsmiddag med bland annat västerbottensostsoppa, löjrom och vitchokladpannacotta. Två barn räcker gott och väl på en middag och vi hade inte ätit klart förrän framåt tio fast vi började vid fem. Rasmus somnade efter varmrätten och missade så klart tolvslaget. Vid halv ett vaknar han dock och sitter med när vi spelar kort fram till två. Då vaknar Alma och vi avrundar. Är hemma vid halv tre och det blir man trött av dagen efter kan sägas... När jag skulle köra hem hade det kommit över en decimeter snö så det var bara att skotta fram bilen för att sedan köra i snigelfart hem och sedan skotta fram en parkering när vi väl var hemma... En trevlig kväll var det i alla fall som försvann i en ruskig fart:)
...
Gott Nytt År! Önskar fam. Wallenberg;
...
Och så en bonusbild på vårt lilla busfrö;

3 kommentarer:

  1. Vilka snyggingar!! Vad fina bilder med nya kameran!
    kram kram

    SvaraRadera
  2. PS vad fru Wallenberg är snygg i sitt Musqot-pannband!

    SvaraRadera
  3. Varför skrev du inte hur det gick i kortspelet ;)

    SvaraRadera