söndag 7 september 2014

Prins Daniels lopp & Idrottens dag

Så var det dags för femåringen att få springa sitt lopp. Prins Daniels Lopp i Hagaparken är ett helt perfekt event. Loppet är gratis och barnen får springa 700 meter. Dom får t-shirt, medalj och en liten goodiebag efter loppet. Stolta och nöjda så klart! Heja, heja!!! Det gick bra för femåringen som fick springa med kompisar och som lyckades springa hela rundan.

Efteråt blev det lite fika i gröngräset och värmen (var som vilken högsommardag som helst). Vi träffade många utav våra vänner i parken som slöt upp, så att vi var ett stort gäng. Efter fika var det dags att ta del av resterande del av Idrottens dag. Olika aktiviteter och sporter fanns representerade i parken och det provades både höjdhopp, gympa, freesbeegolf och hockey. Det här är ett utav våra favoritevent. Så himla bra ordnat men mycket mer folk än förra året (då det var premiär).

Efter lopp och idrotter så blev det lite glassande i solen på vår lilla gräsplätt hemmavid innan det var dags för Bella och Tobias att dra sig hemåt. En härlig helg!


Laddade grabbar innan start


Femåringen "in action"


Treåringen höll sig allt som oftast nära sin favorit


Det finns många sätt att ta sig över en höjdhoppsribba


Stolta grabbar efter avklarat lopp


Många kompisar var med och här testas freesbeegolf


Balansgång på gympan


Sitt ner i båten


En "light" version av hästhoppning


Treåringen på hal is tillsammans med moster


Hmmm... femåringen hade något stora skridskor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar